Welkom bij Den Besten Dakgoten

Met meer dan 28 jaar ervaring voor wat betreft alle voorkomende werkzaamheden aan dakgoten, dakkapellen, erkers, dak- en gevellijsten in zink, koper en RVS. Ook voor maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Denk hierbij aan: getimmerde goten met maatwerk zink of moeilijke hoeken.

Ons team heeft weet van lastige situaties en moeilijk bereikbare plaatsen.

Kom vrijblijvend in contact, wij onderscheiden ons ten opzichte van anderen.

Bij het vernieuwen van een goot of regenpijp is een goede voorbereiding onmisbaar. Daarom gaan we altijd bij de klant kijken.

Uit het inventarisatiebezoek kunnen we precies zien hoeveel materiaal we nodig hebben, en hoelang we bezig denken te zijn met de werkzaamheden. Zo heeft u als klant een goed beeld welke werkzaamheden, door wie worden uitgevoerd en hoeveel tijd ze in beslag nemen.

Den Besten Dakgoten heeft de beschikking over eigen materieel. Zo bouwen we eerst de steiger op om goed bij de bereikbare plaatsen te kunnen. Een goede voorbereiding en goed materieel werkt namelijk een stuk prettiger. U als klant heeft zo min mogelijk overlast van de werkzaamheden die uitgevoerd worden. En dat is wel zo prettig.


Verschil maken
door kwaliteit te leveren


Uniek: gootdelen van 3 meter lengte


Den Besten Dakgoten werkt voor particulieren, aannemers, woningbouwverenigingen en vve's. In sommige gevallen dienen de goten over een lange lengte te worden aangebracht. Uniek is, dat wij werken met gootdelen van maar liefst 3 meter, uit één lengte!. Dat zorgt natuurlijk voor minder naden en de kans op lekkage in de toekomst is ook minder.

Daarnaast zorgen we ervoor dat de goten, regenpijpen, dakkapellen, vernieuwing van daken op een professionele wijze worden uitgevoerd. Door onze jarenlange ervaring zijn we in staat om vakwerk te leveren. Onze medewerkers weten van aanpakken en zorgen ervoor dat u onbezorgd kunt genieten.


Ga naar contact

Meer weten over onze unieke werkwijze?
Kom vrijblijvend met ons in contact. Wij informeren u graag.


Direct offerte aanvragen!