Werkzaamheden

Den Besten Dakgoten is een bedrijf met zo’n 22 jaar ervaring.

Deze ervaring betreft alle voorkomende werkzaamheden aan dakgoten, dakkapellen, erkers, dak- en gevellijsten in zink, koper en RVS. Ook voor maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Denk hierbij aan: getimmerde goten met maatwerk zink of moeilijke hoeken.

Zowel nieuwbouwwoningen als renovatie van bestaande woningen behoren tot onze werkzaamheden. We mogen inmiddels stellen dat woningrijen onze specialiteit zijn geworden. Maar ook voor uw vrijstaande woning of bedrijfspand bent u bij ons aan het juiste adres.

Wat ons onderscheidt van de meeste andere bedrijven is, dat wij vrijwel altijd werken met  gootdelen van drie meter, in plaats van de gebruikelijke delen van slechts één meter. Het mag duidelijk zijn dat de kans op lekkage hierdoor met 2/3 afneemt.

Wij beschikken over uitstekend materieel, zoals goedgekeurde aluminium steigers met loopbruggen en veiligheidsrailings.

Kortom: met weinig overlast vervangen wij uw goot vakkundig en snel en dat voor een concurrerende prijs.

Zoals onze naam reeds doet vermoeden, bent u bij ons aan het beste adres.

Reacties van klanten

"Zeer prof. bedrijf, zeer klant vriendelijk en voor alles een oplossing en erg snel, grote brede goot van ong. 12m x 0,5m incl. grote trespa bak in 1 dag.. Absolute aanrader voor het vervangen van uw dakgoot en bijv. afwerking met trespa hiervan, montage ziet er erg strak uit! Ook zijn ze erg flexibel met evt. meerwerk. Bedankt voor de mooie goot!"

J.A. Limberger uit Zwijndrecht

Bekijk ons fotoalbum

Onze contactgegevens

Den Besten Dakgoten T: 0652 06 78 50
Dorpsweg 13 info@denbestendakgoten.nl
4245 KN Leerbroek  

Rabobank Leerdam rek.nr. 3584.57.297
K.v.K. 11050780 
BTW nr. 8097.77.113.B.01