Reacties

Hier een aantal reacties en recenties van mensen waarbij den Besten Dakgoten succesvol werk geleverd heeft! Heeft u zelf een ervaring om te delen met andere? Klik hier om uw reactie achter te laten.

Fam JJ de Jong uit Hoogblokland schreef op 04-12-2013 om 18:51 het volgende:

 

Doorn, 29 december 2011
Vraag/opmerking: Arthur den Besten heeft met zn team prima werk geleverd door in 1 dag de dakgoot aan beide kanten van ons huis te vervangen, nieuwe regenpijpen te monteren en mooie zinkenuitloop bakken voor de waterafvoer van het platte dak aan te brengen. Netjes en strak werk geleverd dat binnen de opgegeven tijd en kosten afgerond is. den Besten denkt mee over oplossingen en is flexibel. Alles is netjes opgeruimd en goed afgerond. Een prettige samenwerking waarvoor ik wel vroeg het bed uit kom.

Arthur den Besten bedankt en groet uit Hoogblokland


D.J. van Reeden uit Doorn schreef op 03-01-2012 om 23:01 het volgende:
  Doorn, 29 december 2011
Onze goten waren aan vernieuwing toe en vroegen een offerte van de plaatselijke loodgieter aan. De voorrijkosten ,om het op te meten en controleren welk soort goot met maat erop zou passen, waren gratis en kreeg, daarna de offerte. Tijdens het opmeten hoorde ik hoe de plaatselijke werknemer van de loodgieter ter plekke erover dacht om de vervanging te verwezenlijken, kwam mij logisch over, maar vond hem te ingewikkeld doen en liet het daarbij. Tevens had ik de offerte bij www.DENBESTENDAKGOOTEN.nl aangevraagd, het controleren en opmeten vond, in eerste instantie, hier niet plaats. Ik nam zelf de meters op, die je van de grond af, in grote lijnen, kon opmeten. Tevens had ik een fototoestel met een telelens van mijn vriend even geleend en maakte foto's van de dakgoot met pijp, de hoek en de woning voor de hoogte van de dakgoten (voor en achter). Op deze wijze kon www.DENBESTENDAKGOOTEN.nl volgens mij zich het beste indenken wat de hoogte voor een steiger was en om wat voor een soort goot het ging. Ja, een goot van 30 jaar oud of ouder en die van nu zijn natuurlijk heel anders, maar wat ik van 30 jaar geleden nu fotografeer, daar weet een goede loodgieter, zonder het met zijn eigen ogen gezien te hebben, wel raad mee., ja toch? Ik heb de foto's per e-mail als bijlage naar ze verzonden Met prijsvergelijking was www.DENBESTENDAKGOOTEN.nl het goedkoopst, waren er niet plaatselijk geweest, maar zijn voor mij wel uitstekend gespecialiseerd in dakgoten en dat gaf mij de doorslag om www.DENBESTENDAKGOOTEN.nl het werk te gunnen. Ook het uitvoeren van de werkzaamheden verliep, tussen kerst – oud en nieuw, vlekkeloos. Uiteindelijk is niet de prijs van het zink, maar het arbeidsloon dat het meeste kost en als er, zoals bij www.DENBESTENDAKGOOTEN.nl door hun specialisatie het efficiëntst, dus goedkoopst, voor mij, particulier, gewerkt wordt heb ik hiervoor de BESTE goten, zowel aan de voor als achterkant van mijn hoekwoning. Jammer dat je buurman niet tegelijkertijd niet meedoet met de vervanging, maar die komt, als je de goten van ons met die van de buren nu vergelijkt, heus echt nog wel,je ziet een dakgoot niet? Bij ons in ieder geval wel en je kunt de vervanging niet blijven uitstellen dan val je letterlijk van de regen in de drup. Onze keuze is weloverwogen geweest en raden aan om ook met www.DENBESTENDAKGOOTEN.nl in zee te gaan.
Met dank voor jullie inzet.
Familie van Reede van Heemskercklaan 41 Doorn. (Utrechtse Heuvelrug)

Snare-Staal uit Bussum schreef op 15-09-2011 om 17:23 het volgende:
  Ons huis van 1904 was echt toe aan nieuwe dakgoten en regenpijpen, absoluut geen standaard klus! Maar meteen met de eerste kennismaking met Arthur Den Besten zelf voelde het als zeer prettig en vertrouwd. Eerlijk advies en kwaliteit is wat het bedrijf uitstraalt. Na 3 dagen, is het resultaat fantastisch, we zijn er erg blij mee en kunnen en zullen zeker een ieder adviseren met Den Besten in zee te gaan! Fijn en kundig personeel en je kan zien dat ze met plezier werken. Een bedrijf die service en kwaliteit nog echt laten zien in de praktijk. Nogmaals hartelijk dank voor jullie inzet en wij gaan genieten van onze prachtige zinken goten en regenpijpen, jammer dat we het niet eerder hebben gedaan. Mijn moeder had het zeker prachtig gevonden

R. Visser uit Linschoten schreef op 09-05-2011 om 19:55 het volgende:
  De dakgoten van ons blok bestaande uit 7 gezinswoningen waren nodig aan vervanging toe.In de gehele wijk was er een ander bedrijf bezig om de dakgoten te vervangen,maar ik wilde een vergelijking maken betreft prijs/kwaliteit. Hier was ik al snel klaar mee en besloot de firma Den Besten de opdracht te laten uitvoeren. De aanleiding was voor mij een keurige nette offerte en een prima prijs en kwaliteitverhouding. Den Besten heeft de goten netjes afgeleverd en vakkundig gemonteerd.bovendien is het personeel erg vriendelijk en werken zij hard voor het bedrijf. De firma Den Besten doet zijn naam eer aan ,zeker als je de N weg laat. Helaas heb ik de warme douche vorig jaar al uitgereikt bij Tros radar ,maar de firma Den Besten verdient bij mij zeker een warme douche.
Groet,
Rene

R. Janse uit Nieuw Lekkerland schreef op 16-03-2011 om 19:00 het volgende:
  We waren het getik van ons lekkende dakgoot zat. Maar gelukkig kwam Den Besten Dakgoten ons te hulp. Nu hangt er weer een mooi en nieuw dakgoot. Goeie service, snel en netjes! We hebben genoten van Den Besten Dakgoten! Bedankt en veel suc6!

piebe van leeuwen uit Breukelen schreef op 03-03-2011 om 17:46 het volgende:
  Geweldige werkers Na lang uitstel moest het er toch maar een keer van komen om onze dakgoten te vervangen. Wij hebben bij 3 bedrijven een offerte aangevraagd,2 bij loodgieter/installatiebedrijven en 1 bij den Bestendakgoten.Wat ons opviel was dat we bij de andere bedrijven diverse keren moesten nabellen,de offerte van den besten was er binnen 1 week. De offerte van den besten was niet de goedkoopste,maar mijn gevoel en het materiaal wat zij aanboden was goed. We hebben een afspraak gemaakt om te meten en te bespreken,waarbij mij al snel duidelijk werd dat den Besten veel verstand van zaken heeft. Vorige week zijn de werkzaamheden uitgevoerd tot mijn volle tevredenheid. Den Besten je mag/moet trots zijn op zulke vakberen,met zoveel inzet. VEEL SUCCES MET JULLIE BEDRIJF.

p de krey uit giessenburg schreef op 15-04-2010 om 17:54 het volgende:
  den besten de naam zegt het al de beste ,grandioos werk geleverd 
persoonlijke aandacht en correct uitgevoerd je zou eens moeten komen kijken nogmaals bedankt

T. Evers uit Ressen schreef op 26-10-2009 om 15:42 het volgende:
  Na een corecte offerte, heb ik de firma Den Besten opdracht gegeven. Het betrof een "vertimmerde" goot. In een dag was de klus geklaard. Het zag er allemaal perfect uit. Wie schetste mijn verbazing na een regenbui dat ik druppels door de planken van de goot zag komen. In het daarop volgende telefoontje meldde de heer Den Besten, dat hij zou komen kijken, maar hij nog nooit had meegemaakt dat een soldeerlas lekte. Na het bezoek, waarbij geen lekage werd geconstateerd, bleek na wederom een regenbui het nog steeds te druppen. Toch maar even afgewacht, en na meerdere buien wist ik het zeker het lekt. Toch maar weer gebeld. Toen werd alles nog grondiger nagekeken, water in de goot gezet, nadat de uitlaat was afgeplakt en wat denk je: het lekte niet. Een raadsel. Nadat de heer Den Besten het dak zorgvuldig had geinspecteerd bleek er een paar pannen onder de nok een barst in een pan te zitten. Daar zou de lek moeten zitten. Het water moest dan ongeveer 7 meter afleggen om de plek te bereiken waar het lekte. De pan werd vervangen en met spanning na de eerste bui uitgekeken: Geen lekkage meer! Kortom de lassen van de heer Den Besten zijn altijd dicht. En ondergetekende was ontzettend blij met de service van fa Den Besten; vaklui zijn het!!

Ron Vreeswijk uit AMSTERDAM schreef op 09-09-2009 om 17:50 het volgende:
  In augustus 2009 is er een zinken dakgoot aangebracht rond het dak van een 8-hoekig tuinhuis bij mij in Amsterdam. Prachtig resultaat! Voorafgaand aan dit alles had ik verschillende dakgoot-bedrijven een e-mail gestuurd met daarin de vraag of zij mijn tuinhuis konden voorzien van een zinken dakgoot. Zo ja, of zij een prijsindicatie konden geven. Opvallend was vele bedrijven niet de moeite namen te reageren. Andere bedrijven reageerde wel, maar heel summier of lieten weten geen interesse te hebben. Bij de firma Den Besten (what's in a name?) viel de prettige communicatie direct op, zowel telefonisch als via e-mail. Er werd een afspraak gemaakt om te komen kijken. Daarna ontving ik een zeer schappelijk offerte. Afgesproken werd dat in augustus de goot aangebracht zou worden en zo geschiedde. Lastig bij een 8-hoekig tuinhuis is dat de hoeken van de goot natuurlijk niet haaks op elkaar aansluiten. Op het (vakmans)oog werden de zinken delen gezaagd en aan elkaar gesoldeerd met een mooi resultaat. Ondanks de mooie zomer zijn er recent aardig wat wolkbreuken geweest. Geen probleem voor deze nieuwe goot!

J.A. Limberger uit Zwijndrecht schreef op 24-05-2009 om 10:44 het volgende:
  Zeer prof. bedrijf, zeer klant vriendelijk en voor alles een oplossing en erg snel, grote brede goot van ong. 12m x 0,5m incl. grote trespa bak in 1 dag.. Absolute aanrader voor het vervangen van uw dakgoot en bijv. afwerking met trespa hiervan, montage ziet er erg strak uit! Ook zijn ze erg flexibel met evt. meerwerk. Bedankt voor de mooie goot!

F.Noguera uit Zevenbergen schreef op 18-05-2009 om 20:35 het volgende:
  Snele montage goed afgewerkt en netjes achtergelaten. Zeker een aanrader voor al u dakgoten

Jos Herkelman uit Houten schreef op 04-05-2009 om 22:46 het volgende:
  Op basis van offertes van verschillende bedrijven hebben we samen met de buren gekozen voor Den Besten Dakgoten. Zowel prijs als kwaliteit waren erg aantrekkelijk. Onlangs hebben ze de werkzaamheden zeer professioneel uitgevoerd. Met 2 personen hebben ze in 2 dagen tijd de dakgoten (voor en achter)van 4 woningen vervangen. Opmerkelijk was de strakke organisatie van de werkzaamheden en de nette manier van werken. De rekening na afronding van de werkzaamheden was geheel conform offerte. Dit bedrijf kan ik dus van harte aanbevelen!

Fam. Heikoop uit gorinchem schreef op 15-04-2009 om 22:34 het volgende:
  Wat een super professioneel bedrijf, na eerst 2 offertes bij een ander te hebben opgevraagd ben ik via via bij Den Besten Dakgoten terecht gekomen. Daar ben ik heel correct geholpen, houden zich perfect aan hun afspraken en leveren een geweldig stuk vakwerk af. Je kunt zomaar zien dat je met professionals te maken hebt. Dit bedrijf is een aanrader voor iedereen .

Tjeerd Verrips uit Wageningen schreef op 14-04-2009 om 15:35 het volgende:
  Na bij enkele bedrijven prijsopgave te hebben gedaan dit bedrijf de vervanging van onze dakgoten laten uitvoeren; ziet er goed uit! Echte vakmensen, een goot aanleggen is voor hen echt dagelijks werk en ze waren snel klaar. Bij mijn broer was de plaatselijke loodgieter drie dagen bezig inclusief rommel en herrie en steiger rond het huis enz... Bij mij was alles lekker snel geregeld, en nog aardige mensen ook...

marie-anne van laak uit dussen schreef op 08-04-2009 om 14:03 het volgende:
  Na jaren eindelijk 2 dakgoten laten vervangen. Na een keurige offerte goed werk geleverd. Buiten het feit dat de benadering vriendelijk en netjes is hebben de heren een goed advies gegeven en de werkzaamheden keurig uitgevoerd. Ik kan dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen.

Aldert Engelsman uit Reeuwijk schreef op 03-03-2009 om 11:32 het volgende:
  Snelle vervanging van de goot na offerte. Komt mooi op tijd en belt nog even van te vooren. Nette afwerking.
A. Engelsman, Reeuwijk.

d.lam uit veenendaal schreef op 21-02-2009 om 20:33 het volgende:
  na jaren uitstel van de vervanging van de dakgoten eindelijk prijs opgaven gedaan dit viel eigenlijk best mee dus na jaren smeren nu nieuwe dakgoten gemonteerd,oude delen weer netjes meegenomen zelfs de tuin gespit wat vast gelopen was ziet er allemaal weer netjes uit bedankt

C. Has uit Weesp schreef op 09-02-2009 om 13:12 het volgende:
  In september/ okotber 2008 heeft Den Besten Dakgoten aan onze watervilla 1 dakgoot verlengd en 1 zinken dakgoot opnieuw geplaatst. De vakkundigheid en de snelheid gaat niet ten koste van de kwaliteit. Kortom er is er 1 de beste en dat is Den Besten Dakgoten.

Verhaar uit Bleskensgraaf schreef op 27-01-2009 om 19:21 het volgende:
  Bedankt voor de mooie nieuwe dakgoten. De manier waarop jullie snel en vakkundig 7 woningen tegelijk hebben gedaan in minder dan 2 dagen vind ik fantastisch. Op woensdag ochtend vroeg de steigers gezet achter en daarna begonnen met 3 man te slopen, zagen dakbeschot,stellen beugels en daarna de nieuwe goot. Terwijl de 1 nog aan het afwerken was was de ander al weer bezig de steiger te verplaatsen naar de voor zijde van het blok. Het was geweldig te zien hoe jullie snel en toch vooral precies te werk gingen. Het ziet er fantastisch uit en alle 7 bewoners zijnzeer tevreden Noogmaals bedankt.

Loe Hellwig uit Papendrecht schreef op 18-01-2009 om 13:27 het volgende:
  Den Besten bedankt voor de prettige samenwerking tijdens het vernieuwen van de dakgoten en het bekleden met trespa. het is prettige te zien dat mensen zoveel passie voor hun werk hebben.Ik ben dan ook zeer tevreden en ook over de afspraken die we van te voeren gemaakt hebben, deze zijn prima uitgevoerd. Tenslotte voor allen die enige werkzaamheden willen laten uitvoeren, is deze firma aan te bevelen en bij twijfel mag eenieder naar de uitgevoerde werkzaamheden aan mijn dakgoten komen kijken of informatie inwinnen.

Dick ter Haar uit Wolversedijk schreef op 13-01-2009 om 20:38 het volgende:
  Ziet er goed uit! Goed werk geleverd. Daarnaast ook alles nog eens snel voor elkaar. Ben zeer tevreden.

Reacties van klanten

"Zeer prof. bedrijf, zeer klant vriendelijk en voor alles een oplossing en erg snel, grote brede goot van ong. 12m x 0,5m incl. grote trespa bak in 1 dag.. Absolute aanrader voor het vervangen van uw dakgoot en bijv. afwerking met trespa hiervan, montage ziet er erg strak uit! Ook zijn ze erg flexibel met evt. meerwerk. Bedankt voor de mooie goot!"

J.A. Limberger uit Zwijndrecht

Bekijk ons fotoalbum

Onze contactgegevens

Den Besten Dakgoten T: 0652 06 78 50
Dorpsweg 13 info@denbestendakgoten.nl
4245 KN Leerbroek  

Rabobank Leerdam rek.nr. 3584.57.297
K.v.K. 11050780 
BTW nr. 8097.77.113.B.01